TRANSPORT FÖR VRAKFISKE

Utanför vår kust finns hundratals, ja tusentals vrak, vi har ca 300 vi har positioner på, har dykt på, jobbat med att rensa spökgarn på och även arrangerar vrakfisketurer på.


Vi vill förmedla upplevelsen till sjöss, bakom varje vrak finns en story, livsöden som fascinerar. Det är den känslan vi vill att fler ska känna. Att komma ut på sjön för att pilka torsk på vrak är så mycket mer. Den sociala biten, kollegorna på företaget, barnbarnet, vännerna, familjen. Och visst är det något visst att känna adrenalinet pumpa när det nappar!?!


Vi kör transporter för vrakfiske året runt, 10-timmars (kortare och längre går att arrangera), max 12 personer, fast pris: 5.000 kr/dag. Vid hyra av spö och pilkar tillkommer 100 kr / spö, och 50 kr / tappad pilk. Bokningsavgift 1000 kr per tillfälle oavsett antal dagar

Boka via info"att"pdyk.se n så återkommer vi så fort vi har möjlighet.


För att se om just er efterfrågade dag är ledig, klicka in på vår aktivitetskalender och dubbelkolla. Tänk på att det bokar på bra så var ute i god tid för att säkra Er upplevelse till sjöss med M/S Baltic Explorer.

 

Copyright © All Rights Reserved Pdyk 2007